H. C. Schleidt på byggeplads i Fredericia.
Nyt produkt til isolering af etageadskillelse.

Flydende isoleringslag

 

H.C. Schleidt er specialiseret i udlægning af flydende isoleringslag med ekstra høj isoleringseffekt, både hvad angår varme og lyd. Samtidig er vores isoleringslag særdeles standfaste med en høj modstandsdygtighed mod tryk, så de også over tid kan bære vægten af det overliggende materiale.

Vores specialiserede medarbejdere er uddannet særskilt i de teknikker, det kræver at lægge et isoleringslag af høj kvalitet og den rette densitet. Samtidig har vi hos H.C. Schleidt års erfaring med udlægning af isoleringslag og besidder den akkuratesse, omhyggelighed og sans for timing, det kræver at lægge et isoleringslag, som både eliminerer kuldebroer og effektivt udjævner niveauforskelle.

Airpor Level 3,0

 

H.C. Schleidt har på baggrund af års erfaring med isoleringslag, udvalgt Airpor Level 3,0, som vi i dag har det nordiske agentur på. Airpor Level 3,0 er en styropor beton med enestående egenskaber. Således præsterer Airpor Level 3,0 en trinlydsdæmpning på hele 27dB og en varmeledningsevne på kun 0,0488 W/m*K. Samtidig er Airpor Level 3,0 med en trykstyrke på 200 kPa enestående standfast, også over tid.

Vi råder over udstyr, som gør os i stand til såvel at udkøre færdigblandede isoleringslag fra vores egen plads, som at blande og udpumpe løbende fra vores specialbyggede lastbil. Dermed sikrer vi, at der i processen aldrig sker forurening med polystyrenkugler på byggepladsen.